Το μαγεμένο καναρίνι

 

ΤΟ ΜΕΓΕΜΕΝΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ




 

Μια φορά κι έναν καιρό σ έναν κόσμο μακρινό ζούσε ένας πολύ ευτυχισμένος καλός μάγος. Είχε μια πανέμορφη σύζυγο κι έναν πανέμορφο υιό. Αγαπούσε πολύ τους ανθρώπους και τα ζωάκια και ήθελε όλοι να είναι ευτυχισμένοι όπως αυτός και η οικογένειά του. Είχε ένα καναρίνι στο σπίτι που του που του είχε ζητήσει ο υιός του ο λατρεμένος να του το πάρει γιατί του άρεζαν πολύ τα καναρινάκια και η φωνούλα τους. Τον φώναζαν κοκκινωπό γιατί ήταν κατακόκκινος και είχε την πιο ωραία φωνούλα που είχε ποτέ ακούσει ο μάγος τι άλλο θα έπαιρνε στον υιό του που τον λάτρευε?

Κάθε πρωί καθάριζε ο μπαμπάς το καναρινάκι του τον κοκκινωπό του άλλαζε το νερό και το φαγητό του καθόταν από κάτω σε μια καρέκλα και το άκουγε να κελαηδάει και να τρώει και να πίνει. Ήταν πολύ ευτυχισμένο όταν καθόταν ο καλός ο μάγος μαζί του, έδινε τον καλύτερο εαυτό του στο κελάηδισμα και σφύριζε στον καλό μπαμπά μάγο λες και ήθελε να του μιλήσει.

Ο καλός ο μάγος όμως στεναχωριόταν να βλέπει το καναρινάκι μόνο του μέσα στο κλουβί κλεισμένο χωρίς κανένα ταίρι γιατί ο μάγος είχε κάνει τη ζωή του. Ήθελε να σιγουρευτεί ότι το καναρινάκι ήταν ευτυχισμένο. Μια μέρα καλοκαιρινή του ιουνίου , πρώτη ιουνίου ήταν, κρύφτηκε πίσω από έναν τοίχο που δεν μπορούσε να τον δει το καναρινάκι και το παρατηρούσε.

Το παρατηρούσε όλη μέρα ακούραστος. Κάποια στιγμή κάτι κοτσιφάκια ζευγαρομένα το πλησίασαν και του κελάηδησαν. Το καναρινάκι πιο χαρούμενο από ποτέ έβγαλε την καλύτερη φωνούλα του . Ποτέ δεν είχε ξανακελαηδήσει τόσο ωραία μπροστά σε ανθρώπους. Αλλά τα κοτσιφάκια μόλις σταμάτησε βαρέθηκαν κι έφυγαν. Δεν μπορούσαν να περιμένουν μπροστά από ένα κλειστό κλουβί. Ήθελαν να ζήσουν τον έρωτά τους και να κάνουν παιδάκια και φωλιά στα δέντρα ελεύθερα. Ελεύθερα πάντα ο μάγος δίδασκε στους ανθρώπους στη γυναίκα του και στο υιό του ότι η ελευθερία και η αγάπη είναι τα  ωραιότερα αγαθά. Κι εκείνος αγάπησε και πήρε τη γυναίκα του , όπως η γυναίκα του τον αγάπησε πολύ και τον παντρεύτηκε.

 

-Δίδασκα την ελευθερία κι έχω ένα καναρινάκι κλεισμένο στο κλουβί σκέφτηκε

Ένα δάκρυ κύλησε από το μάτι του καλού μας μάγου……

Και κρυμμένος όπως ήταν πίσω από τον τοίχο , είδε το καναρινάκι να κλαίει για πρώτη φορά και να κελαηδάει το πιο λυπημένο τραγούδι του κόσμου που άκουσε ποτέ.

Τότε δάκρυα κύλησαν κύλησαν από τα μάτια του καλού μας μάγου κι έφυγε από εκεί και πήγε στη γυναίκα του και τα είπε όλα. Η γυναίκα του τον αγκάλιασε του είπε σ αγαπώ και θα βρεις εσύ τη λύση όπως του έλεγε πάντα και το τε γέλασε και πάλι ο μπαμπάς σύζυγος και μάγος.

Κάθε βράδυ έβαζε το κλουβάκι στην αποθήκη για να το προστατεύει από τα άγρια ζώα μην το φάνε. Και από το κρύο το χειμώνα. Ήταν καλοκαίρι όμως κι έκανε πολύ ζέστη. Κι όπως πήγε το καναρινάκι στην αποθήκη και του έδινε νερό κι άλλο να ξεδιψάσει του ήρθε η ιδέα! Τι τα ήξερε τόσα μαγικά ! Ήρθε η ώρα να κάνει μαγικά για το καλό του κόσμου. Αποφάσισε να κάνει το καναρινάκι άνθρωπο για να ευτυχήσει όπως ο ίδιος και μάλιστα να τον κάνει γυναίκα και πολύ ελκυστική για να την αγαπάνε όλοι και για να βρει κι αυτή την ευτυχία στα μάτια ενός όμορφου άντρα όπως την βρήκε κι ο ίδιος ο μάγος στα γαλάζια μάτια της όμορφης  γυναίκας του.

Άρχισε να σκέφτεται και να ψάχνει τα μαγικά φίλτρα που είχε στην αποθήκη για να κάνει το μαγικό ξόρκι! Ήταν βράδυ και είχε πανσέληνο! Ότι έπρεπε για τα μάγια σκέφτηκε! Ήταν πολύ ήσυχη νύχτα….. μόνο τα τριζόνια ακούγονταν. Αφού έφαγε τον κόσμο ψάχνοντας τα μαγικά φίλτρα κι αφού έκανε πολύ φασαρία, ( ευτυχώς δεν ξύπνησε τη γυναίκα του , κοιμόταν πολύ βαθιά εκείνη την μέρα, όποτε τον έβλεπε να γελάει την ίδια μέρα τον ονειρευόταν τον μάγο κι άντρα της στον ύπνο της), συγκέντρωσε τελικά όλα όσα χρειάζονταν για το ξόρκι. Τα πρόσθεσε όλα σ ένα μπουκαλάκι και το έβαλε στο νερό του καναρινιού που το έπινε διψασμενο από την τρομερή ζέστη. Και το σκοτάδι έγινε μέρα μες στην αποθήκη και τότε ο καλός μας μάγος άρχισε να λέει τις μαγικές λέξεις:

 

-Άμπρα κατάμπρα, άμπρα κατάμπρα καναρινάκι μου εσύ , γίνε όμορφη γυναίκα στη στιγμή!

 

Το κλουβί έσπασε και μια πανέμορφη μελαχρινή γυναίκα γύρω στα 20 εμφανίστηκε μπροστά του . 




Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι κελαηδούσε αντί να μιλάει. Μισό λεπτό! Θα το φτιάξω στο λεπτό!

-Σαλακαζαμ σαλακαζαμ πάρε ανθρώπινη λαλιά!

Η κοπέλα τότε είπε ωραίο βράδυ αλλά πολύ ζεστό καλέ μου αγαπημένε μάγε , είπε

Και άρχισε πάλι να κελαηδάει σαν καναρίνι.

Ο μάγος δεν ήξερε πώς να της πάρει τη φωνή της και δεν μπορούσε. Έτσι η κοπέλα είχε μια πολύ ωραία φωνή και κελαηδούσε σαν καναρίνι κιόλας…….  Προσπάθησε να πετάξει αλλά δεν μπορούσε κι εκεί που χαμογελούσε κατσούφιασε …….

- Ζήσε τη ζωή σου σαν γυναίκα …….. είπε στο καναρίνι ο καλός ο μάγος. Ας βρούμε τώρα ένα όνομα για σένα …… θα σε λένε Δήμητρα. Τι λες ?σ αρέσει?

-πολύ είπε το καναρίνι, εμ η Δήμητρα δηλαδή το πρώην καναρίνι.

-Πρέπει να σου δώσουμε ρουχαλάκια . Να πάρε της γυναίκας μου!

Είχε ξυπνήσει τη γυναίκα του και τον υιό του και τους τα είπε όλα

-θέλω να την παντρευτώ είπε ο υιός του, είναι πανέμορφη

-Μα δε γίνεται να παντρευτείς ένα καναρίνι είπε ο μπαμπάς του

-Γίνεται είπε αυτός

Ο καλός μάγος ρώτησε την Δήμητρα αν ήθελε να τον παντρευτεί, η Δήμητρα είπε ναι

Και όλοι ήταν πολύ ευτυχισμένοι.

Η Δήμητρα τον αγαπούσε το υιό του καθόταν κι έβλεπε όλα τα κινούμενα σχέδια μαζί του τόσο καιρό, όλες τις ταινίες της ντίσνει και αγαπούσε πολύ τον υιό του καλού μάγου. Έδωσε στον υιό του κι ένα φιλί κι αυτός πετούσε στα σύννεφα από έρωτα.

Ο Ιούνιος περνούσε και η Δήμητρα βαριόταν πάρα πολύ πέρασε όλη τη ζωή της κλεισμένη μέσα στο σπίτι άλλωστε. Πήρε όλα τα ρούχα της συζύγου του καλού μάγου σε μια βαλίτσα και το έσκασε. Ο καλός μάγος ήταν πολύ πλούσιος και το σπίτι που έμεναν τόσο καιρό αρχοντικό .  Αλλά η Δήμητρα τα είχε βαρεθεί όλα. Η σύζυγος του καλού μάγου θα έπαιρνε καινούρια ρούχα.

Βγήκε έξω από το σπίτι κι άρχισε να χορεύει να τρέχει και να τραγουδάει.

Έβλεπε πολλά ωραία σπίτια αλλά αυτό που της έκανε εντύπωση , ήταν το παλάτι!

-Να ένα σπίτι για καναρίνια είπε.

Κι αποφάσισε να πάει με τις βαλίτσες της να μείνει στο παλάτι. Το είχε πάρει απόφαση. Και ότι ήθελε έπρεπε να γίνει .

Πλησίασε το παλάτι και για καλή της τύχη οι πόρτες του παλατιού ήταν ανοιχτές και στην αυλή του παλατιού καθόταν ο πρίγκιπας 








και τραγουδουσε


https://youtube.com/shorts/SIgumwn5eeo?feature=share


 κι έπαιζε με τα αδέσπωτα κοτσιφάκια που πετούσαν στον αέρα. Είχε το λάστιχο της βρύσης και  πότιζε τα πανέμορφα λουλούδια του κήπου και έδινε νερό να πιουν τα αγαπημένα του πουλάκια.

Η Δήμητρα τον συμπάθησε αμέσως , αλλά πιο πολύ ήθελε να πλησιάσει να δει τα κοτσιφάκια τα ερωτεύτηκε….. κατά βάθος  ήταν ακόμα καναρίνι κι ερωτευόταν τα πουλιά κι όχι τους ανθρώπους!

Πλησίασε τον πρίγκιπα τα κοτσίφια για την ακρίβεια.

Ο πρίγκιπας την είδε ξαφνικά δίπλα του. Τρόμαξε του έφυγε το λάστιχο από τα χέρια κι έγινε μούσκεμα και φώναζε αααααααααααα

Η Δήμητρα άρχισε να ξεκαρδίζεται από τα γέλια της φάνηκε πολύ αστείο!

Πρώτη φορά γελούσε. Γέλασε τόσο ωραία που ο πρίγκιπας άρχισε να την ερωτεύεται αλλά δεν ήθελε να ερωτευτεί μια κοινή θνητή οπότε ήταν συγκρατημένος και απόμακρος. Οπότε δεν της είπε τίποτα αλλά ούτε και την έδιωξε. Του άρεζε η συντροφιά της . Μια ζωή ο πρίγκιπας ήταν μόνος του και βαριόταν πολύ. Παρόλο που δεν άρεζε τις παρέες τη Δήμητρα τη συμπάθησε μονομιάς και δεν ήθελε να φύγει, οπότε έκανε πως δεν την είδε στο παλάτι και δεν μιλούσε καθόλου μόνο έβλεπε και άκουγε.

Η Δήμητρα διψούσε τόσο πολύ που έσκυψε κάτω κι έπινε νερό από το βρεγμένο χώμα.

-Μα τι κάνεις εκεί? Μπλιαχ έγινες μες στις λάσπες λέρωσες και το φόρεμά σου. Θα πω στις υπηρέτριες να στο πλύνουν και να σου δώσουν άλλο καθαρό . θα ζητήσω απ τη μαμά μου ένα καλό πρέπει να σου κάνει! Γιατί δεν πίνεις από το λάστιχο αφού διψάς πολύ?

Η Δήμητρα το μαγεμένο καναρίνι είπε:

-Μα πώς θα πιω από το λάστιχο?

Ο πρίγκιπας γέλασε !

-Δεν έχεις πιει νερό από το λάστιχο? Δεν ξέρεις πως πίνουν ή με κοροοιδεύεις?

Έβαλε το στόμα του κάτω από το λάστιχο ο πρίγκιπας και ήπιε νερό μπόλικο γιατί διψούσε κι εκείνος πολύ. Ευχαριστήθηκε γιατί ήταν και χαρούμενος για τη νέα γνωριμία κατά βάθος.

Η Δήμητρα το καναρίνι άρχισε να ξεκαρδιζεται στα γέλια πήρε κι εκείνη το λάστιχο ήπιε λίγο και μετά το γύρισε προς τον πρίγκιπα και τον έκανε μούσκεμα κι εκείνον.

Ο πρίγκιπας τρόμαξε άρχισε να τρέχει και να φωνάζει

-βοήθεια θα με πνίξει η τρελή!!!

Η Δήμητρα γελούσε κυνηγούσε τον πρίγκιπα…… με το λάστιχο…….

Τότε βγήκε η μαμά του πρίγκιπα έξω και κυνηγούσε τη Δήμητρα και φώναζε

-Άσε το παιδί μου ήσυχο!!!!!!!!!!!!!

Τότε η Δήμητρα άφησε τον πρίγκιπα κι έκανε μούσκεμα και τη μανούλα του……. Εκείνη άρχισε να τσιρίζει φρουροί πού είστε βγάλτε την έξω θα μας πνίξει.

Ο πρίγκιπας άρχισε να ξεκαρδίζεται κι αυτός στα γέλια .  Είχε κι αυτός  πολύ ωραίο παιδικό γέλιο και παιδικιά φωνή. Αμέσως έκλεισε τη βρύση και η Δήμητρα από τα γέλια κατσούφιασε αμέσως.

Η μαμά του πρίγκιπα……. Άρχισε να φωνάζει και να λέει είναι πολιτικός μας αντίπαλος ….. μας γελοιοποίησε

Ο πρίγκιπας είπε μαμά δώσε της καινούρια ρούχα να βάλει αυτά γέμισαν λάσπες και νερά. Ο πρίγκιπας τη συμπάθησε πολύ γιατί πρώτη φορά ξεκαρδιζόταν στα γέλια και τον έκανε η Δήμητρα. Του είχαν φανεί όλα πολύ αστεία και  αυτού.  Θες να έρθεις μες στο παλάτι σε ένα από τα σαλόνια μας? Η Δήμητρα πήγε να μπει πρώτη λες και ήξερε το παλάτι……..

Ο πρίγκιπας την διέκοψε…… έτρεξε μπροστά και είπε :

-Από εδώ!

Πήγανε και κάθισαν στο σαλόνι ήταν τεράστιο με τεράστιους άσπρους καναπέδες. Ο πρίγκιπας ήταν πολύ ψηλός και όλα ήταν τεράστια τα έπιπλα μες στο παλάτι και το παλάτι ήταν τεράστιο!

Η Δήμητρα μόλις είδε την τηλεόραση τρελάθηκε! Τόσο καιρό τηλεόραση έβλεπε με τον υιό του μάγου και κελαηδούσε!

-Να δούμε τηλεόραση? είπε στον πρίγκιπα

-ναι τέτοια ώρα έχει παιδικά μ αρέσουν

-Ναι έχει του κουτιού τα παραμύθια….. μου αρέσουν πολύ….θέλω να μου τραγουδήσεις  την εισαγωγή , την ξέρεις είπε στον πρίγκιπα………. ο πρίγκιπας είπε και βέβαια την ξέρω…… ήταν η πρώτη φορά που θα τραγουδούσε σε κοινό………άρχισε να γελάει και να τραγουδάει…….

-φα  δίεση ο Φιόγκος κι ο Ρούχλας είναι λα

-Ξανα ξανα , είπε η Δήμητρα που ξετρελάθηκε με την φωνή του πρίγκιπα……..

Ο πρίγκιπας άλλο που δεν ήθελε πρώτη φορά διασκέδαζε τόσο

-Φα  δίεση ο Φιόγκος κι ο Ρούχλας είναι λα, ο Σεβαστιανος διηγείται στη γραμμή του σι και στο μι τραγουδάει παραμύθια η Μελιά

Και οι δυο γελούσαν και περνούσαν υπέροχα

Η Δήμητρα άρεσε τόσο πολύ τη φωνή του πρίγκιπα που μπερδεύτηκε και άρχισε να κελαηδάει πιο ωραία από ποτέ!

https://youtube.com/shorts/l9MSkqjb3Q4?feature=share


https://youtube.com/shorts/gHbEFwQjVPU?feature=share


https://youtube.com/shorts/m8hlPteXiE0?feature=share


https://youtube.com/shorts/txEYRSl4XXU?feature=share



-κελαηδάς?????Μα πως το κάνεις αυτό?????είπε ο πρίγκιπας αφού έμεινε άναυδος! Μα πως το κάνεις αυτό ???? κελαηδάς σαν καναρίνι

-Είμαι καναρίνι είπε η Δήμητρα

Κι  ο πρίγκιπας άρχισε να γελάει πιο πολύ.

-Βιβλία διαβάζεις??  ρώτησε ο πρίγκιπας

-Φυσικά! Είπε η Δήμητρα πιο σίγουρη από πιοτέ

Ο υιός του καλού μάγου βλέπεις σπούδαζε φιλολογία και συνέχεια κάτω από το κλουβί του καναρινιού διάβαζε βιβλία της σχολής τα είχε μάθει όλα απ’ έξω!

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου? είπε ο πρίγκιπας

-Εσένα? Είπε η Δήμητρα

-Οι ανατριχίλες, είπε εκείνος………..

Τότε η Δήμητρα κατάλαβε ότι ο πρίγκιπας ήταν πολύ παιδάκι στην ψυχή και άρχισε να γελάει με όλη της τη δύναμη………..

Και αφού κοίταξε πόσο ωραίος ήταν ο πρίγκιπας τον ρώτησε ……..

-Θες να γίνουμε φίλοι?

Ο πρίγκιπας έμεινε τότε…….. ποτέ δεν είχε φίλο στη ζωή του, πρώτη φορά του κάνανε αυτήν την πρόταση ……. ήταν έτοιμος να φωνάξει ναι αλλά κρατήθηκε….. και είπε

- Αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο!

Τότε η Δήμητρα δεν το δέχτηκε νευρίασε και του έδωσε ένα φιλί που της άρεσε πάρα πολύ!

Και του πρίγκιπα άρεσε πολύ μάλλον αφού είπε :

-Καλά ας γίνουμε φίλοι!!!

-Να σε ρωτήσω κάτι, είπε η Δήμητρα, πώς σε λένε?

-καλά τόσην ώρα σου άνοιξα την καρδιά μου και τώρα ρωτάς πως με λένε, έκανε ο πρίγκιπας, Νίκο με λένε Νίκο!

-Εμένα Δήμητρα, είπε εκείνη

-Κι από πού είσαι ?

-Από τη χώρα του ποτέ, λέει εκείνη

-Α βλέπεις και ντίσνει  τρελαίνομαι για ντίσνει………

-Μπορώ να μείνω στο παλάτι?? Μάλωσα με τους γονείς μου, μ αρέσει πολύ εδώ!!!!!

-μπορεί μαμά? ρώτησε ο Νικολάκης τη μαμά του

-Μπορεί έκανε εκείνη, αφού πρώτη φορά έβλεπε το παιδί της τόσο χαρούμενο

Ο πρίγκιπας άρχισε να χοροπηδάει απ την χαρά του κι έδωσε ένα φιλί στη Δήμητρα τότε η εκείνη ερωτεύτηκε παράφορα τον Νικολάκη.

Την άλλη μέρα η Δήμητρα ξύπνησε στις 5 τα ξημερώματα όπως είχε συνηθίσει , βγήκε στην τεράστια αυλή με τα λουλούδια και τα ελεύθερα πουλάκια και άρχισε να τραγουδάει …..

Έλεγε στα πουλάκια που πετούσαν ότι θα έγραφε ένα γράμμα για τον Νικολάκη που θα εξομολογούσε την αγάπη της στον πρίγκιπα! Και τραγουδούσε


γραμμα στον πριγκιπα το νεο μου τραγουδι για τη ντισνει και το νικολακη μου

 

 

 

 

Ο πρίγκιπας ξύπνησε αμέσως και πήγε στην αυλή να ακούσει τη Δήμητρα

-τι ωραία που τραγουδάς θα σε παντρευτώ, πρώτη φορά ακούω τόσο ωραία φωνή, Δήμητρα θέλεις να με παντρευτείς?

-Ναι θέλω είσαι πολύ όμορφος και με φανταστική στιγμή

Πήγαν με τη μαμά του Νίκου να αγοράσουν νυφικό και ο Νίκος πήγε να αγοράσει κοστούμι. Πήραν τα πιο όμορφα. Ήταν και οι δύο πανέμορφοι . Κι η μαμά του αγόρασε φόρεμα αμπιγιέ και ήταν μια κούκλα ήταν πανέμορφη η μαμά του όπως ο υιός της και τον έμοιαζε πολύ!

Τα νέα ότι ο πρίγκιπας παντρεύεται τη Δήμητρα πήγαν και στα αυτιά του καλού μάγου και του υιού του!

Ο καλός μάγος και η γυναίκα του χάρηκαν πάρα πολύ! Το παιδί του όμως που ήθελε τη Δήμητρα μόνο για αυτόν θύμωσε πάρα πολύ! Τον υιό του τον έλεγαν Παύλο.

Ο Παύλος ήξερε κι αυτός μαγικά τόσο καλά όσο ο πατέρας του.

Πήγε στο παλάτι και ζήτησε να δει τη Δήμητρα ως συγγενής……. Η Δήμητρα τον υποδέχτηκε με χαρά…………

-Είχες πει ότι θα με παντρευόσουν και τώρα παντρεύεσαι τον πρίγκιπα!! Ή θα παντρευτείς εμένα ή θα σε ξανακάνω καναρίνι για πάντα!!

-Όχι αγαπάω το Νικολάκη μου

Τότε ο Παύλος είπε :

-αλακαζούμ αλακαζίμ γίνε πάλι ένα πολύ μικρό πουλί

Ο Νίκος ήταν μπροστά σε όλα κρυβόταν πίσω από έναν τοίχο και τα έβλεπε…….. στεναχωρέθηκε πάρα πολύ που η Δήμητρα δεν ήταν παρά ένα καναρίνι. Όμως την αγαπούσε πάρα πολύ και πριν γίνει καναρίνι έτρεξε μες στο δωμάτιο της Δήμητρας το τεράστιο στο παλάτι.

Η Δήμητρα μεταμορφώθηκε σε ένα πολύ μικρό κόκκινο καναρινι. Τα δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια του…… μόλις είχε χάσει  μια ονειρεμένη ζωή… Άρχισε να πετάει ψηλά, έφυγε από το παλάτι και επέστρεψε στο σπίτι του καλού μάγου και του κακού μάγου Παύλου!

-Χαχαχα επιμένεις ακόμη να παντρευτείς ένα καναρίνι?

-ναι ναι αγαπάω τη Δήμητρα και θέλω να ζήσω για πάντα μαζί της

-Τότε πρέπει να μονομαχήσουμε εσύ με το σπαθί κι εγώ με τα μαγικά μου! Να μονομαχήσουμε για ένα καναρίνι που ήταν ιδιοκτησία μου! Χαχαχα και τώρα θέλεις να μου το κλέψεις εσύ!

-Εμένα αγαπάει!!!!!!

-Σκάσε ανισόρροπε!!!!!!!!!!!!!! Εμένα αγαπάει αφού με φίλησε

-όχι εμένα αγαπάει αφού σου το πε

-Σε ξέρει τόσο λίγο πώς γίνεται να σ’ αγαπάει?? Θα σε σκοτώσω πρίγκιπα θα σε σκοτώσω να φύγεις από τη μέση ………. Έτσι και πω αβαντα καταβρα με το μαγικό μου ραβδί πας! Πέθανες!

-Μη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έκανε μια φωνή και ακούστηκε γιουγατσαρίν και τότε το μαγικό ραβδί έπεσε από τα χέρια του Παύλου μαζί με μια λάμψη και εμφανίστηκε μπροστά τους ο καλός ο μάγος.

-Μην το κάνεις Παύλο σταμάτα αμέσως! Έτσι σε μεγάλωσα εγώ?? Σε μεγάλωσα με αρχές ! Σου δίδαξα την ελευθερία και την αγάπη. Η Δήμητρα ήρθε στο σπίτι και έκλεγε ! και κελαηδούσε πολύ λυπημένα ……. Αγαπάει τον πρίγκιπα και θέλει να τον παντρευτεί! Διάλεξε τον πρίγκιπα και όχι εσένα αποδέξου το και άσε την ελεύθερη να ζήσει ευτυχισμένη με τον καλό της…………

-Εντάξει είπε ο Παύλος κι έβαλε τα κλάματα, πάμε στο σπίτι να την ξανακάνω γυναίκα!

-Ναι πάμε ! μπράβο καλό μου παιδί!

Στον γυρισμό για το σπίτι ο Παύλος είδε μια πολύ όμορφη γυναίκα και τη ζήτησε σε γάμο και αυτή είπε ναι δέχομαι…..

Έτσι η Δήμητρα το καναρίνι έγινε ξανά γυναίκα και παντρεύτηκε το Νικολάκη.

Πήγαν ταξίδι του μέλιτος στην ντίσνειλαντ στο Παρίσι! 



Η Δήμητρα χάρηκε τόσο πολύ για την πρόταση γάμου και για το ταξίδι στην ντίσνειλαντ που του τραγούδησε σε τρεις γλώσσες

https://youtube.com/shorts/Z_ban3RhIJQ?feature=share


https://youtube.com/shorts/WQcTMPuGN3A?feature=share



https://youtube.com/shorts/V-bllv3Euxs?feature=share


https://youtube.com/shorts/aspFowOHwZY?feature=share


https://youtube.com/shorts/v9LMCQOdwLI?feature=share


https://youtube.com/shorts/1NDF0fMOkdM?feature=share



Γιατί ήταν και οι δύο ντίσνει! Και μετά από πολλά φιλάκια από τον πρίγκιπα η πριγκίπισσα πλέον Δήμητρα του είπε κι άλλο τραγούδι.

 

  0:22 / 1:40 χειλακι τραγανο το νεο μου τραγουδι για την ντισνει και το νικολακη μου

 

 




Ήταν πολύ ευτυχισμένοι όλοι! Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο καλύτερος σε όλα τα παιχνίδια

THE ENCHAUNTED RED BIRDY